Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Mou-te i guanya!

A partir d’avui, si compres als comerços del municipi, pots guanyar un val de 20€, un sopar amb Estrella Michelin o un salt en tàndem


La campanya Mou Castelló i Empuriabrava continua i avui inicia una nova acció promocional. Aquesta té per objectiu que veïns i veïnes coneguin i comprin a diversos establiments del municipi amb opció de guanyar un dels més de 100 vals de compra que se sortejaran, un sopar amb Estrella Michelin o un salt en tàndem. Més de 40 comerços de casa nostra participen en la promoció.

A partir d’avui, al comprar als establiments del municipi adherits a la campanya Mou Castelló i Empuriabrava, rebràs un fulletó per omplir. Si aconsegueixes omplir-lo amb adhesius de 6 establiments diferents als que hagis comprat, entraràs en el sorteig de vals de compra que podràs gastar en els comerços del municipi, d’un sopar o d’un salt en tàndem.

Amb aquesta nova acció, l’Ajuntament de Castelló  d’Empúries vol que els ciutadans i ciutadanes del municipi, però també de la comarca, es familiaritzin amb la quantitat de productes que s’hi poden trobar. Aquest darrer any, el sector comercial ha estat un dels més afectats per la crisi sanitària però, alhora, ha estat molt present en el dia a dia de la ciutadania. No podem oblidar, doncs, que donar vida al comerç és donar vida al nostre municipi. És per aquest motiu que  l’Ajuntament anima a tothom a  “moure’s i guanyar” participant en aquesta promoció.