Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Nou Espai Nadó al Centre Cívic d’Empuriabrava

A partir del dia 5 d’abril, al Centre Cívic d’Empuriabrava, s’obrirà un nou programa de tallers relacionats amb el benestar dels nadons. L’espai està pensat per a tots els membres de la família, amb nens menors de 12 mesos, on s’atendran totes les consultes com ara la cura, el son, els còlics o qualsevol altre dubte que pugui sorgir en aquesta primera etapa dels més petits. Les sessions tindran lloc el primer dimarts de cada mes i inclourà diferents espais:

Espai Lactància, de 9.30 a les 10.30 hores.  Amb l’objectiu  d’afavorir la lactància, es donaran les eines i el suport necessaris per iniciar i mantenir amb èxit i benestar la lactància materna. Al mateix temps, per orientar també a les mares que no alleten.

Massatges per a lactants, de 10.30 a 11 hores, per tal d’aprendre a realitzar el massatge infantil, per prevenir els còlics, l’estrenyiment i per afavorir la  relaxació.

Espai tallers, d’11 a 12 hores, on es donaran nocions sobre primers auxilis, alimentació complementària, vacunes o el son.

Totes les sessions estaran dirigides per professionals d’infermeria i es realitzaran sense cita prèvia.  

El Centre Cívic d’Empuriabrava es troba a l’Avinguda Pompeu Fabra d’Empuriabrava.