Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Tercera edició del LIBRUM, el Mercat del Llibre Vell de Castelló d’Empúries, el diumenge 5 de novembre a la plaça Jaume I

El Museu d’Història Medieval de Castelló d’Empúries organitza la tercera edició del LIBRUM, Mercat del Llibre Vell de la vila comtal que tindrà lloc el diumenge 5 de novembre de 2023 al matí a la plaça Jaume I de Castelló d’Empúries, i que compta amb la col·laboració del Departament de Promoció Comercial i Econòmica de l’Ajuntament de Castelló d’Empúries.

Durant tot el matí, de 8 h a 13 h, a la plaça Jaume I hi haurà diverses parades de venda de llibres antics i d’ocasió, on els interessats podran trobar algunes edicions antigues de tota mena de llibres vells i d’ocasió, la major part ja desclassificats i difícils de trobar actualment a les llibreries. Durant les hores del mercat no es podrà accedir ni estacionar als aparcaments particulars ni tampoc es podrà circular en vehicle a la plaça Jaume I, com en les dues anteriors edicions del Librum.

En aquesta tercera edició del Librum, Mercat del Llibre Vell, tornarà a comptar amb un food truck o parada de menjar per amenitzar el matí; i a més de les parades de llibres es podrà visitar també l’exposició “Carles Fages de Climent. L’Arcàdia empordanesa” al Museu d’Història Medieval de la Cúria-Presó, s. XIV, en l’horari d’obertura del museu de 10 h a 16 h.

I pels més petits, a les 11 h del matí tindrà lloc l’Escappe Castelló d’Empúries, una activitat gratuïta adreçada especialment als més joves per descobrir una interessant sèrie d’enigmes pel centre històric de la vila comtal. Informació i inscripcions a: infocuriapreso@castello.cat – 972 25 08 59.

La primera edició del Librum va ser ara fa un any, el 6 de novembre de 2022, i la segona edició del Mercat del Llibre Vell va tenir lloc el dia 5 de febrer de 2023 amb motiu de la Festa de la Candelera, i en ambdues edicions va tenir una molt bona acollida i un èxit de públic assistent.

Primera edició del LIBRUM, Mercat del Llibre Vell a la plaça Jaume I, el 6 de novembre de 2022. | Foto: MHMCE.