Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Es preveu que en els pròxims dies i setmanes hi hagi un increment del nombre de casos de Coronavirus que pugui dur al col·lapse el sistema sanitari de Catalunya, es considera necessari i imprescindible, per part d’aquesta Alcaldia, dictar una resolució en el mateix sentit que la resolució LT/720/2020, de 13 de març, per mitigar els efectes ascendents de la taxa de transmissibilitat de la infecció, amb la finalitat de reduir al màxim els moviments i les concentracions de la ciutadania en la seva vida quotidiana i, en especial, en la protecció general de la població, i dins d’aquests, en els grups socials més vulnerables

Ateses aquestes circumstàncies, s’ha considerat, no només necessari, sinó també imprescindible, per raons de salut pública i de responsabilitat ciutadana, dictar un decret en el qual es proposa anul·lar l’atenció al ciutadà amb el tancament de les oficines de l’Ajuntament de forma presencial.  S’atendran els tràmits via telemàtica en la mesura del possible. Per qualsevol urgència o necessitat us podeu adreçar al tel.  972250426 o a les dependències de la Policia Local que restaran obertes les 24 h ininterrompudament al tel. 972451010.

Des de l’Ajuntament es garanteixen els serveis bàsics: seguretat ciutadana, atenció social, equipaments de salut, transport urbà, subministres i servei de recollida d’escombraries.

L’objectiu és reduir l’activitat del país i evitar les concentracions de persones per prevenir els contagis. Des de l’Ajuntament de Castelló d’Empúries agraïm a tothom la comprensió i col·laboració.