Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Novetats de llibres a la Biblioteca

Anualment la biblioteca Ramon Bordas i Estragués rep diverses subvencions per tal de realitzar noves adquisicions de documents i d’aquesta forma, poder actualitzar la col·lecció i oferir novetats editorials als nostres usuaris.

Una d’aquestes subvencions és el Sistema d’Adquisició Bibliotecària (SAB) del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya,  un programa d’ajuts a la producció editorial en català i  al foment de la lectura pública.

Enguany aquest procés es va iniciar el mes d’abril, quan ens trobàvem a la fase 0 del confinament. El servei de biblioteques va sol·licitar a totes les biblioteques del Mapa de Lectura Pública, del qual la biblioteca de Castelló d’Empúries en forma part, que exhaurissin tot el pressupost assignant en una única comanda, amb l’objectiu d’ajudar a les editorials catalanes.

El pressupost assignat per la biblioteca de la nostra biblioteca era de 6.000 € i l’equip va fer una tria d’uns 450 llibres d’editorials catalanes que acabaven de sortir al mercat: novel·les, còmics, llibres infantils, llibres de coneixement…

Ahir ens va arribar la primera part de la comanda i ens va fer molta il·lusió, perquè durant tot aquest temps no havíem rebut nous llibres per motius de seguretat.

 Comencem a preparar-los, perquè ben aviat en pugueu gaudir!!!

Paral·lelament la biblioteca Ramon Bordas i Estragués també ha rebut una altra subvenció del Servei de Biblioteques del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya de 6.000 €, en aquest cas d’adquisició directa. En aquests moments, ja estem fem la selecció de documents per la nostra col·lecció.