Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

El departament d’Esports de l’Ajuntament i amb la col·laboració del departament de promoció turística uneixen esforços per programar una sèrie de competicions anuals amb el suport de diferents entitats esportives, federacions i empreses organitzadores d’esdeveniments esportius.  Aquestes activitats es desenvolupen majoritàriament a Empuriabrava i tenen com a objectiu fomentar l’ocupació del sector hoteler i de la restauració; així com promocionar la marca Empuriabrava com a marca de turisme actiu.

Fomentar un estil de vida saludable i la pràctica de l’esport també mou l’Ajuntament, durant la temporada d’estiu, a programar  nombroses activitats dirigides com zumba, cardio fit, entrenament funcional, box fit…cada dia de dilluns a divendres. També tenen molta acceptació tornejos esportius de vòlei platja l bàsquet 3×3. Destaquen els tornejos en format nocturn que són molt concorreguts, de rugbi, futbol i volei platja i també el Beach Water Polo.

Per altra banda el municipi acull diverses competicions de gran ressò internacional i mediàtic com ara el vol indoor al Túnel de Vent, els Windgames (febrer),  que apleguen els millors esportistes del món així com l’activitat de paracaigudisme a Skydive Empuriabrava de renom internacional.

També cal tenir present l’activitat del club de vela Golfus d’Empuriabrava que participen en diferents campionats i organitzen regates cada dissabte, amb un total de més de 40 proves anuals. També destaca el club de Rem Xon’s que organitza entre altres activitats el descens pels canals de rem on cada any aplega mes regatistes. També tota l’activitat de l’Escola Municipal de Vela.