Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

LIBRUM, I Mercat del Llibre Vell de Castelló d’Empúries, aquest diumenge 6 de novembre a la plaça Jaume I

L’Ajuntament de Castelló d’Empúries organitza la primera edició del LIBRUM, Mercat del Llibre Vell que tindrà lloc aquest diumenge 6 de novembre de 2022 al matí a la plaça Jaume I de Castelló d’Empúries, una iniciativa del Museu d’Història Medieval de la Cúria-Presó, s. XIV i amb la col·laboració del Departament de Promoció Econòmica i Comerç de l’Ajuntament de Castelló d’Empúries.

Durant tot el matí, de 8 h a 13 h, a la plaça Jaume I hi haurà parades de venda de llibres antics i d’ocasió, on els interessats podran trobar algunes edicions antigues de tota mena de llibres vells i d’ocasió, la major part ja desclassificats i difícils de trobar actualment a les llibreries. Per aquest motiu, la circulació de vehicles a la plaça quedarà restringida durant tot el matí i tampoc es podrà utilitzar l’aparcament del carrer Peixateries Velles.

Aquesta primera edició del Librum, Mercat del Llibre Vell presenta un programa d’activitats culturals complet i amb un ventall de possibilitats per gaudir de la literatura, la música i la poesia, ja que a més de les parades de llibres a les 10 h tindrà lloc una visita guiada a la Ruta Carles Fages de Climent de Castelló d’Empúries, al preu de 5 € (informació i reserves al 972 25 08 59, i a infocuriapreso@castello.cat). També es podrà visitar l’exposició “Carles Fages de Climent. L’Arcàdia empordanesa” al Museu d’Història Medieval de la Cúria-Presó, s. XIV, obert de 10 h a 16 h.

A les 11 h del matí a la plaça Jaume I hi haurà l’actuació musical a càrrec del músic Constan, acompanyada de la recitació poètica per part de la rapsoda Montserrat Mundet. I a les 12 h del migdia i al Convent de Sant Agustí tindrà lloc la presentació del llibre La revenja Borja. ‘Orland Furiós’ al descobert a càrrec del seu autor, l’escriptor empordanès Lluís M. Mandado i Rossell.