Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Prop de 400 veïns i veïnes ja han participat en la votació del Pressupost Participatiu 2023

La votació final es mantindrà oberta fins al pròxim 9 d’octubre i hi poden prendre part totes les persones majors de 16 anys empadronades al municipi a www.tutriescastello.cat

Un 3,9% dels veïns i veïnes amb dret a vot; o el que és el mateix, un total de 397 persones, ja han pres part en la votació final del Pressupost Participatiu 2023 a Castelló d’Empúries per a escollir a quins projectes volen destinar 250.000€ de la partida d’inversions del pressupost municipal.

El període de votació es mantindrà actiu fins al pròxim 9 d’octubre (inclòs) i hi poden participar totes les persones empadronades a Castelló d’Empúries que tinguin 16 anys o més. En el moment de la votació caldrà identificar-se amb el DNI o NIE.

Anna Massot, regidora de Participació Ciutadana, anima la població a emetre el seu vot i destaca que “arribem a l’equador de la votació i ho fem il·lusionats veient la participació registrada fins al moment. Tot i així, esperem que la participació augmenti encara més. Animem tots els veïns i veïnes a participar-hi i decidir entre tots quin o quins projectes dels 10 finalistes s’executaran durant el 2023”.

Què votem?

L’Ajuntament sotmet a votació i decisió popular un total de 10 actuacions sorgides de les propostes realitzades per la població i del Fòrum Ciutadà de Priorització, i que han estat validades pels serveis tècnics de l’Ajuntament. Cada ciutadà podrà escollir un màxim de tres propostes entre els 10 projectes finalistes.

Com puc votar?

La votació es realitza de forma online al portal www.tutriescastello.cat i també a través dels punts de votació telemàtica distribuïts pel municipi:

  • OMAC Castelló (laborables de 08 a 14 h)
  • Espai Jove “El Centro” (laborables de 09 a 13 h i de 16 a 19 h. Dijous només matins)
  • Biblioteca municipal (dimarts, dimecres i dijous de 09.30 a 13.30 h. De dilluns a divendres, de 16 a 20 h; i dissabte, de 10 a 13 h)
  • Espai Alberes (laborables de 09 a 14 h i de 15 a 19 h)
  • OMAC Empuriabrava (laborables de 08 a 14 h)