Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Salvi Güell de nou alcalde de Castelló d’Empúries

El Ple de constitució de la Corporació municipal, després de les eleccions del passat mes de maig, ha elegit Salvi Güell com a alcalde de Castelló d’Empúries amb els vots a favor d’ERC (7).

També s’han presentat els candidats de SOM Empuriabrava i Castelló que ha obtingut 2 vots, PSC Castelló que ha obtingut 2 vots i Ciutadans Castelló i Empuriabrava que també han obtingut 2 vots. Els representants de la CUP I Junts per Castelló i Empuriabrava i la coalició UP no han presentat candidat a alcalde. Per tant Salvi Güell ha estat proclamat alcalde en ser qui encapçalava la llista més votada.

Els resultats electorals del passat mes de maig. ERC va ser la força més votada, amb uns resultats de 1.108 vots que li van atorgar 7 regidors. El segon lloc el va ocupar la CUP amb dos regidors seguit de SOM-EC i PSC també amb dos regidors cadascun d’ells, Junts per Castelló i coalició UP amb un regidors cadascun d’ells

Salvi Güell en el seu discurs d’investidura ha destacat:

“Seré l’alcalde de tothom ens hagi votat o no. Amb ERC a l’Ajuntament estan assegurades les polítiques progressistes per als propers 4 anys.

(Al municipi) Hi ha molta feina per fer i cal posar-s’hi aviat. Cal conformar un equip de govern el més ràpid possible.”

Recordem que Salvi Güell també ha estat alcalde de Castelló d’Empúries durant els mandats 2007-2011, 2016-2019, regidor de 2003 a 2007 i de 2011-2016. També ha estat Conseller Comarcal en el període 2009-2011.