Per Sant Jordi Castelló d’Empúries i Empuriabrava mostra la cara més festiva, passejar per la Plaça dels Homes i per l’avinguda Pompeu Fabra amb les parades plenes de roses i llibres i diferents activitats i propostes per gaudir de la Diada de Sant Jordi.

Previ a la Diada de Sant Jordi el nostre municipi s’omple d’activitats molt diverses, l’Ecomuseu-Farinera organitza un recorregut per descobrir els secrets de fer farina al vell molí fariner comtal amb degustació de Pa de Tramuntana i Cervesa Rufa, per més informació a l’Ecomuseu-Farinera o bé al telèfon 972 250 512.

També una avui dijous a les vuit del vespre tindrà lloc la inauguració de l’exposició “Moments de Sant Jordi” amb dracs i roses, l’exposició es mantindrà oberta d’avui dijous 18 d’abril i fins el 24 d’abril de 10 a 14 hores i de 16 a 19 hores al Convent de Santa Clara.

El diumenge a l’Ecomuseu-Farinera jornada de portes obertes amb motiu del Dia Mundial de la Creativitat i el dilluns, a les 19 hores, a la Plaça dels Homes tindrà lloc la recreació de la llegenda de Sant Jordi amb un recorregut per carrers i places del centre històric.

I el dimarts 23 d’abril, Diada de Sant Jordi, parades de llibres i roses de 10 a 14 hores davant el Centre Cívic d’Empuriabrava i de 10 a 19 hores a la Plaça dels Homes. En aquesta diada s’han organitzat dues activitats pels alumnes de les escoles tal com l’entrega de premis del VIII Concurs infantil del cartell de Sant Jordi i l’activitat de conèixer el gegants de Castelló d’Empúries, i per finalitzar la Diada a les 18 hores tindrà lloc una audició de sardanes amb la Cobla Tres Vents (Alt Vallespir).

Tot el municipi es bolca amb la Diada de Sant Jordi per gaudir de la diada. Bon Sant Jordi a tothom !

Programa Sant Jordi https://www.castello.cat/wp-content/uploads/2019/04/05.-Programa-de-m%C3%A0-FE-37-19.pdf