Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

“_respira” la campanya turística de Castelló d’Empúries i Empuriabrava

La limitació de la mobilitat que ha provocat la crisi sanitària de la Covid-19, ha tingut un fort impacte al sector turístic. És amb l’objectiu de revertir aquesta situació que des de l’Ajuntament de Castelló d’Empúries s’ha treballat en una campanya per atraure visitants de la zona, del país i d’arreu d’Europa. Una campanya que enguany és diferent en tots els sentits pels moments excepcionals que vivim.El nostre municipi amb grans platges naturals, al cor dels aiguamolls de l’Empordà i amb un centre històric medieval, és una destinació turística privilegiada. Castelló, Empuriabrava i els aiguamolls ens dona l’equilibri perfecte per promocionar un entorn segur i sostenible on respirar tranquil. Aquest és el concepte fonamental de la campanya “ _respira” basada en l’emoció i els sentiments, més que en la descripció del territori.
_Respira és una campanya dinàmica i canviant capaç d’arribar a diferents targets i en diferents moments, que evoluciona seguint les passes del desconfinament i dirigida a un públic familiar i actiu, així com l’oferta turística del municipi.
La difusió, que es portarà a terme en múltiples suports, tant mitjans convencionals com digitals, s’ha dissenyat per arribar a tot Catalunya, a la resta de l’estat i per incidir sobretot en els mercats de França, Holanda, Alemanya i Bèlgica. Aquesta acció promocional compta amb el suport d’una landing page, respirans.com, que es posarà en marxa els propers dies per tal de donar suport i continguts a la campanya, que aposta principalment pels mitjans digitals que permeten segmentar i dirigir-nos directament als diferents públics objectius. D’entre les accions que es desenvoluparan per atraure visitants, destaquem els concursos entre els que es regalaran caps de setmana per gaudir del nostre municipi o col·laboracions amb influencers, que ajudaran a promocionar activitats que fan únics Castelló d’Empúries i Empuriabrava, com són l’oferta esportiva, gastronòmica o de lleure.
Per últim també es vol destacar que la campanya s’ha fet en un format obert perquè els comerços i establiments que ho desitgin s’hi puguin adherir. Amb aquest objectiu es posarà a la seva disposició material gràfic perquè adaptin les seves pròpies campanyes i promocions. Amb aquesta col·laboració s’espera donar a la campanya una imatge homogènia impulsada per tot el municipi.

Suma’t a la campanya

Material gràfic per descarregar:
Adaptació A3 Cat-esp
Adaptació A3 ANG
Adaptació A3 FR
Adaptació A3 ALEM
Anunci Horitzontal CAT-ESP
Anunci Horitzontal ANG
Anunci Horitzontal FR
Anunci Horitzontal ALEM
Anunci Vertical CAT-ESP
Anunci Vertical ANG
Anunci Vertical FR
Anunci Vertical ALEM
Facebook CAT-ESP

Facebook ANG

Facebook FR

Facebook ALEM

Instagram CAT-ESP
Instagram ANG
Instagram FR
Instagram ALEM
Vídeo ANG breathe
Vídeo CAT respira’ns
Vídeo CAT respira
Vídeo CAT respirem

Vídeo FR respirez

Cartells Hostaleria
Cartells Hostaleria Idiomes