Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Skatalites i Skatalà a l’escenari de la Platja d’Empuriabrava

Propostes per a tots els públics durant la segona jornada de les Festes del Carme d’Empuriabrava. Obrirà les activitats del dia Jordi Patxeco, amb l’espectacle infantil a la plaça de les Palmeres, per als més petits, a les 18 hores. Seguidament, la Cobla Rossinyolets de Castelló d’Empúries farà un concert de sardanes, a la plaça de les Palmeres, a les 20 hores. Finalment, els grups Skatalites i Skatalà, a les 22.30 hores, tancaran la nit amb els seus concerts, al Passeig Marítim d’Empuriabrava.

THE SKATALITES
La banda està immersa en una gira internacional en què presenten un nou espectacle que compta amb la participació de nous vells membres d’aquesta llegendària formació.
Els concerts de The Skatalites són esdeveniments que els amants de l’ska i del roots no s’han de perdre ja que els que pugen a l’escenari són llegenda viva de la música del segle XX i XXI.

SKATALÀ
La mítica banda catalana torna als escenaris per oferir un concert on repassarà tots els seus clàssics. Serà una bona oportunitat per tornar a gaudir d’aquests pioners de l’escena musical catalana o per descobrir una formació que ha estat una referència per a moltes bandes del nostre país. 

No et peridis tota la programació de les Festes del Carme d’Empuriabrava!