Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

S’obre un nou termini per a les inscripcions als cursos de català pel període d’abril a juny de 2021

Tornen els cursos de català a Castelló d’Empúries per a totes les persones interessades en aprendre i/o millorar l’ús de la llengua catalana.

Aquests dies han estat inscrivint-se les persones que ja estaven realitzant algun curs de català, i a partir de demà, dimarts 13 d’abril, s’obren les inscripcions per al públic general, les persones que durant l’últim any no han realitzat cap curs al Consorci per la Normalització Lingüística. Així doncs, els/les nous/ves alumnes interessats/des a realitzar un curs de català s’han d’inscriure entre els dies 13 i 16 d’abril.

Les inscripcions s’han de realitzar de manera on-line a través de l’enllaç del web del Consorci per a la Normalització Lingüística https://www.cpnl.cat/cursos-de-catala/inscripcio. A la pàgina web es podrà buscar el curs al qual inscriure’s en funció del nivell que el vulgui cursar i també segons el dia i hora en què es fan els diferents cursos.

En cas de necessitar resoldre algun dubte o de voler realitzar les inscripcions de manera presencial o amb suport per a fer-ho, es podrà realitzar al Centre Emprèn els dies 13 i 14 d’abril de 9.30 a 13 h; per a poder-ho fer de manera presencial és imprescindible sol·licitar cita prèvia trucant al 972 50 66 63 o escrivint a altemporda@cpnl.cat

Des del Departament d’Ensenyament de l’Ajuntament de Castelló d’Empúries es continua volent impulsar els cursos de llengua catalana com una prioritat. És per això que tots els cursos s’ofereixen de manera totalment gratuïta i es realitzen a través del Consorci per a la Normalització Lingüística, perquè així el certificat que s’expedeix en acabar un nivell complert és de caràcter oficial, equivalent a una titulació per la DGPL (Direcció General de Política Lingüística).

Concretament, per aquest període s’ofereixen els nivell de Bàsic 3 i Bàsic 1. Cada curs tindrà una durada de 3 mesos (45 hores), i començaran 28 d’abril. Aquesta edició, els cursos tindran un format telemàtic, degut a les restriccions derivades per la situació sociosanitària actual.

En cas de voler realitzar algun curs d’algun nivell diferent als oferts, a la mateixa pàgina del Consorci per a la Normalització Lingüística es pot accedir a inscriure’s a qualsevol nivell de manera 100% virtual.

Per a més informació: Serveis a la Ciutadania (972 25 01 65), o bé al Servei Comarcal de Català de l’Alt Empordà (972 50 66 63), altemporda@cpnl.cat o www.cpnl.cat/altemporda.