Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

S’obren les inscripcions de l’agenda formativa octubre 2021- gener 2022

En aquesta edició es reprenen activitats que durant la pandèmia s’han hagut de posposar arran de les mesures de contenció

L’Ajuntament de Castelló d’Empúries ha editat la nova agenda formativa pel període d’octubre de 2021 a gener de 2022 de la qual se n’obre el període d’inscripció avui, 22 de setembre. Aquesta és una edició molt especial ja que, des de l’inici de la pandèmia, algunes activitats que han hagut de posposar-se arran de les mesures preses per impedir el contagi de la covid-19, es reprenen de nou.

Així doncs, en aquesta edició hi ha canvis, ja que s’afegeixen diversos cursos de formació en el camp de l’artesania, el de salut i creixement personal i la formació bàsica. També, algunes de les formacions que s’havien desenvolupat telemàticament, ara es podran dur a terme de forma presencial. Creiem que aquest és un punt molt rellevant, ja que la pandèmia ha dificultat el contacte social i el desenvolupament de les activitats de caràcter artístic i cultural, període en el qual, s’ha pogut denotar més que mai, l’impacte que generen el benestar personal, de manera que poder tornar a oferir-ho ha tingut molt bona rebuda al municipi.

Des de l’Ajuntament també, s’ha apostat per seguir oferint i ampliar, cursos, jornades i activitats relacionades amb la formació bàsica, ocupacional i empresarial, amb la finalitat d’ajudar a totes aquelles persones que busquen feina o volen millorar la seva situació personal i laboral. Segons Anna Massot, regidora d’Ensenyament i Benestar Social i Famílies, “poder tornar a oferir els cursos tal i com els havíem fet fins abans de la pandèmia ens fa molt contents. Poc a poc anem recuperant activitats i fins i tot n’hem pogut ampliar l’oferta en aquesta nova edició. Els cursos de l’agenda formativa sempre han funcionat molt bé i teníem moltes ganes de remprendre’ls perquè la gent els ha trobat molt a faltar. Ara que es poden mantenir les mesures i la situació epidemiològica ho permet, no hem dubtat a posar en marxa les formacions i cursos per aquest curs 2021-2022.”

Aquesta edició doncs, es presenten un total de 28 cursos, jornades i tallers que es classifiquen en: formació bàsica, formació empresarial i comercial, formació ocupacional, salut i creixement personal i artesania. També s’hi poden trobar les activitats organitzades des de l’Ecomuseu-Farinera i la Biblioteca Ramon Bordas i Estragués.

Les inscripcions es poden formalitzar via online a través del següent enllaç, on trobareu tota la informació i documentació necessària per a fer la tramitació.

També es podran realitzar de forma presencial sol·licitant cita prèvia a les Oficines d’Atenció al Ciutadà (OMAC).