Sol·licitud de subvencions per a persones treballadores, empreses i autònoms afectats per la Covid-19

S’OBRE el termini DIMECRES 17 de juny i es TANCA DILLUNS 6 de juliol (ambdós inclosos)

Amb l’objectiu de donar resposta a les afectacions provocades per la forta crisi provocada per la Covid-19 i per tal d’ajudar a reactivar l’economia del municipi, s’han creat dues línies de subvencions per a treballadors, empreses i autònoms afectats econòmicament, amb un pressupost total de 400.000€, 200.000€ per a cada línia; ambdues línies són d’import únic (500€) i no compatibles amb altres ajuts de la mateixa línia de subvencions.

LÍNIA 1: PER A TREBALLADORS/ES

Les persones que vulguin optar a aquesta ajuda han d’estar ​empadronades al municipi i han de presentar la següent ​documentació​:

· Document que acrediti que l’interessat/a es troba en ​situació de desocupació / atur de data igual o posterior al 14 de març i en aquesta situació un mínim de 2 mesos

· ​Certificat de l’empresa que acrediti que el treballador/a ha entrat en un ​ERTO​. Cal acreditar ​un mínim de dos mesos en aquesta situació i que l’empresa no els abona cap concepte salarial compensatori.

· Document de la titularitat del ​compte bancari.

LÍNIA 2: PER A PETITES I MITJANES EMPRESES, PROFESSIONALS I AUTÒNOMS

· L’empresa o autònom sol·licitant ha de ser ​titular d’una activitat econòmica al municipi​ i que la seu de la mateixa empresa estigui ​ubicada també al municipi.

· Només podran sol·licitar-ho aquelles ​empreses obligades al tancament (per la declaració de l’estat d’alarma) ​o aquelles que hagin cessat la seva activitat per una disminució de la facturació.

Documentació​ que cal aportar:

· Resolució provisional o definitiva del ​cessament d’activitat, expedida per la mútua​, per aquelles empreses que hagin vist disminuïda la seva facturació
· ​Document acreditatiu de l’activitat de l’empresa amb el codi CNAE ​(còpia dels models 036 i 037 d’Hisenda) per aquelles empreses obligades al tancament.
· Document de la titularitat del ​compte bancari.

PRESENTACIÓ DE LES SOL·LICITUDS

Modalitat telemàtica:

· A través d’una ​instància genèrica a la ​Seu electrònica o a l’apartat ​Tràmits en línia i cita prèvia de la web castello.cat, ​adjuntant els documents necessaris i indicant quina línia de subvencions ​es vol sol·licitar.

Modalitat presencial:

· Demanant cita prèvia a l’OMAC, de dilluns a divendres de 8 h a 14 h, o al Centre Emprèn també de 8 h a 14 h i a l’oficina de turisme de Castelló (en horaris d’atenció al públic de l’oficina).

Si voleu consultar el text íntegre de les bases podeu fer-ho al següent ​enllaç​.Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les cookies. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca