Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

L’Ajuntament de Castelló d’Empúries, a través del Departament d’Esports obrirà els propers dies la convocatòria per a les subvencions per a entitats esportives que fomentin l’esport federat,  amb l’objectiu de fomentar la pràctica d’esport federat. Bases de l’Esport federat.

Es podran subvencionar les despeses derivades de la participació en els campionats oficials, organització d’activitats esportives i de formació tecnicoesportiva que es realitzin des de l’1 de gener al 31 de desembre del 2021 o durant la temporada esportiva que finalitza en aquest exercici (temporada 2020-2021).

Per poder tramitar la subvenció caldrà emplenar els formularis següents.

El termini per formalitzar la sol·licitud comença el 26 de novembre i finalitza el 27 de desembre de 2021.

Les entitats hauran de presentar les sol·licituds de subvenció als registres d’entrada municipals de l’Ajuntament de Castelló d’Empúries (OMAC del Centre Històric i OMAC d’Empuriabrava) o a través de la seva seu electrònica del web www.castello.cat. Així mateix, també podran presentar-les per qualsevol altre mitjà dels previstos a la llei 39/2015, de 1 d’octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques.

Per a més informació, adreceu-vos a esports@astello.cat o 669812672.