Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Torna el club de lectura “Llegir al Teatre” a la Biblioteca!

Després d’una pausa durant l’estiu, tornem a reiniciar els Clubs de Lectura de la Biblioteca.

Comencem  amb el club de lectura “Llegir el teatre”.   És el setè any consecutiu que es realitza a la biblioteca de Castelló d’Empúries aquest club de lectura dramàtica, una proposta impulsada pel Teatre Nacional de Catalunya i el Servei de Biblioteques del Departament de Cultura de la Generalitat.

Enguany comencen amb un club de lectura una mica especial, atès que és d’àmbit local: el primer text que llegirem és Allò que hem deixat enrere, de Manel Puig i Palmer. Aquesta obra de teatre, escrita per un castelloní, va ser estrenada a casa nostra el mes de maig per actors i actrius de Castelló d’Empúries. Aquesta sessió es durà a terme el dijous 19 d’octubre a les 19,30 h. i l’autor i actors i actrius de l’obra ens acompanyaran a la tertúlia.

A banda d’aquesta obra, s’ha previst la lectura de 5 textos teatrals del Teatre Nacional de Catalunya. La primera serà el 17 de novembre, on comentarem l’obra La Tempesta, de William Shakespeare. En aquesta ocasió l’actor Sergi Belbel ens acompanyarà a la tertúlia.

La resta de sessions, tindran com a conductora Maria Rosa Oliveras.

Cal dir també, que aquesta activitat compta amb la col·laboració del Grup de Teatre Esplais i Tequatre.

Per altra banda,  enguany es realitzaran dos sortides al Teatre Nacional de Catalunya: l’11 de novembre està previst assistir a la funció La Tempesta. I com cada any, el 25 de maig hi haurà la trobada de clubs de lectura de llegir el teatre de tot Catalunya, on podrem gaudir de l’obra Amnèsia de Nelson Valente.

De totes les obres esmentades trobareu llibres per a la lectura a la Biblioteca.