Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Torna el Mediterranean Guitar Festival

El festival s’iniciarà el proper dimarts 6 de juny, amb un concert del guitarrista francèsGlenn Bargain que interpretarà peces de compositors espanyols.

Diferents intèrprets locals i internacionals de guitarra participaran al Mediterranean Guitar Festival que tindrà lloc a la Basílica de Santa Maria del 6 de juny al 27 d’octubre.

Aquest any comptarem amb formacions molt diferents, entre les quals destaquen figures de reconegut prestigi com Ana Vidovic, considerada per la crítica especialitzada com la millor guitarrista clàssica de l’actualitat que passa gran part de l’any tocant a les sales més prestigioses del món, també comptarem amb l’actuació de la Camerata Venezia, una formació de sis instruments de corda que interpretaran les cèlebres “4 estacions de Vivaldi” i també entre altres, rebrem l’actuació del quartet Al-hambra, un dels pocs quartets del món de guitarra flamenca.

Les entrades es podran adquirir en línia a la web del festival www.mediterraneangitarfestival.com i, els dies de concert, a la taquilla a partir de les vuit del vespre.