Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Tot a punt per celebrar la 34a Fira del Vaixell d’Ocasió a Empuriabrava.

Coincidint amb les festes de Setmana Santa, la zona portuària de la Marina de Empuriabrava acollirà una nova edició de la Fira del Vaixell d’Ocasió, després de més de 30 anys, s’ha consolidat com un clàssic i que marca l’inici de la temporada turística.

A Empuriabrava es demostra que, encara que les noves tecnologies i les compres en línia guanyin terreny en detriment del petit comerç, aquesta norma no serveix per a les embarcacions. Aquí el client pot veure i comparar embarcacions, observar el seu estat, comprovar si amb un o dues cabines serà suficient i fins i tot, si l’expositor ho permet, fer proves en a mar.

Enguany, amb una zona d’exposició de més 15000m2, reconegudes empreses de la zona han seleccionat grans ofertes per a oferir durant la fira.  L’esdeveniment espera reunir entre 250 i 300 embarcacions. Pneumàtiques, motores esportives, pesca passeig, veler, jet ski de 4 a 20 metres i amb preus entre 1.000 i 500.000€   A l’edifici central, renovat recentment, s’hi situaran els estands de l’escola nàutica, empreses de pintura, oficines d’informació, etc….

A peu de fira, assessors nàutics a la disposició dels visitants per a informar i mostrar la millor opció per a cada client.

Empuriabrava i Castelló d’Empúries, compten amb una gran quantitat d’empreses nàutiques, la majoria d’ells concessionaris del 80% de les marques existents en el mercat actual.

Durant els últims anys el mercat de segona mà ha sofert un esgotament i els expositors de la Fira del Vaixell ho saben bé. Amb la intenció de donar un gir de timó, l’edició 2024 vindrà marcada per la introducció de producte nou i de qualitat, aprofitant a més la informació  que circula en el sentit que enguany podria no celebrar-se el Saló Nàutic de Barcelona, que ha estat sempre un gran aparador d’embarcacions noves.

La 34a Fira del Vaixell d’Ocasió restarà oberta al públic del 23 al 31 de març, de 10 a 19 hores, amb entrada lliure als visitants.

Més informació : www.firavaixell.com