Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Tot a punt per la Cavalcada dels Reis de l’Orient

Els Reis Mags de l’Orient estan a punt d’arribar, per això el nostre municipi es prepara per què tots els nens i nenes puguin rebre els tres Reis de l’Orient.

Els Reis de l’Orient arribaran en barca al port d’Empuriabrava el dissabte 5 de gener a les 5 de la tarda i saludaran tots els nens i nenes presents a l’envelat de la Plaça de les Palmeres.

Tot seguit es dirigiran al centre històric de Castelló d’Empúries per fer la cavalcada de Reis a partir de les 7 del vespre pels carrers i places del centre històric. El recorregut amb una petita modificació respecte a altres anys serà el següent: Av. Generalitat, Calabró, Mestre Blanch, Pl. Joc de la Pilota, Alfons XIII, Pl. dels Homes, Pl. de les Cols, Fruita, Pl. de les Monges, Carbonar i Pl. Mossèn Cinto Verdaguer, i tot seguit rebran tots els nens i nenes dins la Basílica de Santa Maria.

Els Reis de l’Orient visitaran a tots els nens i nenes que estiguin malalts. Per demanar aquesta visita especial, cal adreçar-se a la Policia local, al telèfon 972 451 010.

Recordem que l’Ajuntament de Castelló d’Empúries, s’ha adherit a la campanya “Cap nen celíac sense caramels”, que organitza l’Associació Celíacs de Catalunya, i tots els caramels que es llançaran i es regalaran als nens seran sense gluten.