Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Tot a punt per a l’arribada dels Reis Mags

Castelló d’Empúries recupera aquesta any la tradicional Cavalcada de Reis després que l’any passat hi va haver un canvi de format a causa de la pandèmia. Com a novetat, enguany Ses Majestats arribaran demà dimecres, a les 16 h de la tarda, desfilant en vaixell pels canals d’Empuriabrava des del llac de Sant Maurici fins a la capella de la Verge del Carme.  A partir d’aquí, la Comitiva Reial continuarà el seu recorregut amb carrossa per l’avinguda Castelló d’Empúries, l’avinguda Fages de Climent i arribarà fins a l’envelat de la plaça de les Palmeres on seguidament els Reis d’Orient rebran els nens i nenes que els vulguin saludar.

A partir de les 19 h, començarà la Cavalcada a Castelló amb el següent recorregut: carrer Santa Clara, carrer del Mar, carrer Sant Jordi, plaça de la Llana, carrer Ramon Bordas i plaça de les Monges. Seguidament tindrà lloc la benvinguda de Ses Majestats a la Portalada de la Basílica. A continuació, es portarà a terme la recepció dels reis d’Orient a la Llotja que en cas de pluja, es traslladarà a l’interior de la Basílica.

Per tal d’evitar aglomeracions durant la cavalcada es demana a les famílies que es reparteixin de forma espaiada al llarg del recorregut. Amb el mateix objectiu, des de l’organització s’ha decidit que enguany no hi hauran parlaments afavorint així que no s’acumuli el públic en un mateix espai.