Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Últims dies per fer propostes del Pressupost Participatiu. Fins al 3 d’abril encara hi sou a temps!

La fase de presentació de propostes ciutadanes de la cinquena edició del Pressupost Participatiu impulsat per la Regidoria de Participació Ciutadana avança a bon ritme i encara els últims dies. Totes aquelles persones que ho vulguin poden fer arribar les seves propostes d’inversió fins al 3 d’abril a través de les següents vies:

• Per mitjà del web www.tutriescastello.cat

• Dipositant la butlleta del tríptic en les bústies ubicades a Castelló (OMAC, Biblioteca municipal i Espai Jove “El Centro”) i a Empuriabrava (OMAC i Espai Alberes).

La regidora de Participació Ciutadana, Anna Massot, fa una valoració positiva de la participació assolida fins al moment i anima els veïns i veïnes a aprofitar aquests darrers dies fins al tancament del període de presentació de propostes per a fer les seves aportacions de millora del municipi. De moment, l’Ajuntament ja ha recollit més de 200 propostes d’actuacions veïnals.

A més, cal recordar que una de les principals novetats de la convocatòria d’enguany és la partida econòmica del pressupost municipal, que en aquesta edició s’ha ampliat i ascendeix fins als 250.000 €. Amb tot, un dels requisits que han de complir les propostes que es presentin és que aquestes no sobrepassin els 150.000 €, ja que d’aquesta manera es garanteix que com a mínim es puguin executar dos projectes.

Tota la informació de les fases les trobareu a la web www.tutriescastello.cat