Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Un Nadal amb activitats en format reduït

Les mesures de contenció de la pandèmia han obligat a fer canvis en l’agenda d’activitats que es porta a terme cada any durant les vacances de Nadal. Tot i això, s’ha pogut fer una programació mantenint les mesures en alguns tallers i activitats i també se n’han introduït de noves, a l’aire lliure, com son les sortides familiars pels canals d’Empuriabrava o a l’Hípica Arnau. Així doncs aquest any es podrà gaudir també de múltiples activitats però en format reduït: visites guiades, tallers, gimcanes i activitats ben diverses i gratuïtes amb aforament limitat i amb reserva d’entrada. Algunes s’han organitzat de manera que es puguin portar a terme en grups familiars o grups bombolla per tal de minimitzar riscos. És molt important que, per tal d’evitar contactes, els i les participants es presentin a l’hora que s’han inscrit.

A l’agenda de Nadal també s’hi podran trobar les activitats que han preparat els museus municipals així com també les visites guiades coordinades des del Departament de Turisme de l’Ajuntament.

Per últim recordar que l’ús de la mascareta serà obligatori en totes les activitats i que es disposarà de gel hidroalcohòlic per als usuaris. Es demana si us plau que es mantinguin les distàncies de seguretat i el sentit comú per poder gaudir d’un Nadal amb menys risc.