Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Una any més presents a Navatur

Aquest cap de setmana les oficines de turisme d’Empuriabrava i Castelló d’Empúries ha promocionat el nostre municipi a la 18a edició Navartur Fira Internacional de Turisme, a Pamplona (Navarra). Hem participat els dies 23, 24 i 25 de febrer de 2024, és tracta d’un esdeveniment comercial líder per a la indústria de viatges al Nord d’Espanya,.

Esdeveniment on destinacions nacionals i internacionals presenten milers de propostes basades en turisme actiu (tours amb bicicleta, senderisme), enogastronomia, turisme sostenible, cultural, de natura, patrimoni, turisme urbà, de platja, de salut, i càmping.

Cal destacar el balanç aconseguit el darrer any amb un total de visitants de 46.435 persones, 175 expositors i 8.029 m2 d’exposició. Xifres que reflexa el compromís dels assistents amb la fira i consolida la gran recuperació del turisme després de la pandèmia.

El regidor de turisme Rafael Girón destaca “La presència a la Fira Navatur és una oportunitat única per mostrar la riquesa dels nostres encants turístics locals i connectar amb una audiència més àmplia, consolidant Empuriabrava i Castelló d’Empúries com a destí de referència. El mercat basc entra dins de la nostra estratègia de promoció de turisme nacional, gràcies a la seva proximitat geogràfica, és una manera efectiva d’atraure nous visitants. “