Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Vine al mercat setmanal i presenta les teves propostes per al Pressupost Participatiu!

El 26 de març a Empuriabrava, i el 29 de març a Castelló, l’Ajuntament habilitarà una parada al mercat setmanal per tal que la ciutadania pugui fer arribar els seus projectes d’inversió.

Fins al 3 d’abril resta obert el període de presentació de propostes ciutadanes per aquesta cinquena edició del Pressupost Participatiu. I una de les vies més pràctiques que tenen tots els veïns i veïnes per a fer arribar al llarg dels pròxims dies els seus projectes d’inversió és entregar-los a través de les urnes que la Regidoria de Participació Ciutadana habilita al mercat setmanal.

En concret, serà el dissabte 26 de març a Empuriabrava i el dimarts 29 de març a Castelló, de 9 a 13h. Aquests dos dies tothom qui passegi pel mercat setmanal hi trobarà una parada on podrà dipositar les propostes per a invertir 250.000€, i resoldre aquells dubtes que tingui sobre el Pressupost Participatiu.

Cal recordar que les propostes ciutadanes també es poden fer arribar fins al 3 d’abril a través d’aquestes dues vies:

  • Per mitjà del web www.tutriescastello.cat
  • Dipositant la butlleta del tríptic a les bústies ubicades a Castelló (OMAC, Biblioteca municipal i Espai Jove “El Centro”) i a Empuriabrava (OMAC i Espai Alberes).

Esmentar també que una de les principals novetats de la convocatòria d’enguany és la partida econòmica del pressupost municipal, que en aquesta edició s’ha ampliat i ascendeix fins als 250.000 € en inversions. Amb tot, un dels requisits que han de complir les propostes que es presentin és que aquestes no sobrepassin els 150.000 €, ja que d’aquesta manera es garanteix que com a mínim es puguin executar dos projectes.

Un cop acabada la fase de recollida de propostes, es farà la valoració tècnica de les propostes rebudes i la convocatòria d’un fòrum ciutadà durant el mes de juny i, un cop seleccionades les propostes finalistes, en la darrera fase, se celebrarà la votació ciutadana.

Tota la informació sobre el Pressupost Participatiu 2023 la trobaràs a www.tutriescastello.cat