El Sopar Medieval és una de les activitats més conegudes del Festival Terra de Trobadors, ja que des dels seus inicis ha encapçalat el programa d’activitats i ha captat l’atenció de milers de persones des de fa 28 anys. El marc incomparable de l’antic Palau dels Comtes i Convent de Sant Domènec de Castelló d’Empúries esdevé anualment l’escenari del sopar encapçalat pels Comtes d’Empúries.

El sopar compta amb un espectacle sense fi: comtes, cavallers, dames, trobadors, joglars, malabaristes i bufons teatralitzen un autèntic sopar d’època on no pot faltar la màgia i l’encant d’un passat ja molt llunyà. El claustre del Palau comtal acull més de quatre-cents convidats d’honor i comensals forans que, vestits obligatòriament de l’època medieval, gaudiran d’una experiència inoblidable.

El sopar medieval intenta recrear de la millor manera possible els grans àpats i sopars que durant els segles medievals els comtes i senyors feudals oferien per festejar qualsevol esdeveniment important del comtat d’Empúries. En aquesta ocasió, la cort del comte d’Empúries Hug V d’Empúries i la comtessa Sibil·la de Palau seran els protagonistes del sopar d’enguany.

El sopar medieval és una activitat organitzada per l’entitat castellonina Comissió de Reis, els membres de la qual cuinen, serveixen i vetllen perquè en tot moment el sopar sigui tot un èxit.

Enguany el sopar tindrà lloc el divendres 6 de setembre a les 10 del vespre al Pati Palau dels Comtes, per la compra d’entrades al sopar cal entrar a la web del festival www.terradetrobadors.com i accedir a l’enllaç electrònic de venda d’entrades, el preu de l’entrada és de 30€ i recordar que en cas d’intoleràncies alimentària cal indicar-ho.

Important i imprescindible anar vestit d’època en el sopar medieval del XXIX Festival Terra de Trobadors.

Programa:

21 h. Plaça Mn. Cinto Verdaguer
Espectacle Inaugural del XXIX Festival Terra de Trobadors a càrrec de les entitats
21:30 h. Plaça Mn. Cinto Verdaguer
Cercavila al sopar
22 h. Pati Palau dels Comtes
Sopar medieval