Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Visita guiada a l’itinerari literari “Carles Fages de Climent a Castelló d’Empúries” amb motiu de Sant Jordi

El diumenge 25 d’abril a les 11 h del matí tindrà lloc una nova visita guiada a l’Itinerari literari “Carles Fages de Climent a Castelló d’Empúries”, organitzada pel Museu d’Història Medieval de la Cúria-Presó, s. XIV amb motiu com cada any dels actes culturals de Sant Jordi al municipi.

El Museu d’Història Medieval proposa per tant una nova visita a la ruta fagesiana de Castelló d’Empúries, per conèixer els indrets més emblemàtics de la vila comtal estretament lligats a la figura i l’obra del poeta empordanès Carles Fages de Climent. Un itinerari literari, patrimonial i turístic que posa de relleu la forta presència del passat comtal de la vila en l’obra i la vida del poeta empordanès, que va viure durant molts anys de la seva vida a la casa pairal dels Climent, la branca materna de l’escriptor.

El preu de la visita és de 5 € per persona i cal reservar prèviament als telèfons 972 25 08 59, al 618 54 79 58, o bé al correu electrònic infocuriapreso@castello.cat. El punt de trobada i l’inici de la visita serà al Museu d’Història Medieval, a la plaça Jaume I, on es pot visitar també l’exposició “Carles Fages de Climent. L’Arcàdia empordanesa”. L’aforament és limitat i l’activitat es realitza complint amb les mesures de prevenció sanitàries.

La visita guiada segueix la ruta fagesiana de Castelló d’Empúries creada 2015 per la Càtedra de Patrimoni Literari Maria Àngels Anglada – Carles Fages de Climent de la Universitat de Girona, fruit del conveni de col·laboració de l’Ajuntament de Castelló d’Empúries.