Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Windoor Empuriabrava presenta The WindGames 2024 que enguany serà campionat d’Espanya

La competició internacional de Paracaigudisme Indoor celebrarà la seva setena edició del 23 al 24 de febrer a Empuriabrava.

Avui 16 de febrer s’ha presentat la 7a edició de The WindGames 2024 a l’Ajuntament de Castelló d’Empúries. Com a gran novetat, enguany la prova serà campionat d’Espanya de paracaigudisme Indoor. L’acte ha comptat amb la presència de l’alcaldessa, Anna Massot, Vincent Van Laethem, director de l’esdeveniment, David García atleta local i director d’instructors i Oriol Gràcia de Protocol i Comunicació.

L’esdeveniment internacional de d’indoor skydiving torna després de 3 anys sense celebrar-se, organitzat per Windoor, juntament amb el suport de l’Ajuntament de Castelló d’Empúries i se celebrarà en les instal·lacions de Windoor Empuriabrava durant els dies 23 i 24 de febrer, hi participaran més de 120 paracaigudistes, adult i infantil, provinents de 20 païssos diferents.

La celebració de la prova esportiva representarà un gran impacte econòmic, reconeixement internacional i afluència turísitca pel municipi, vist que acollirà a prop d’un miler de persones durants els dies de competició. L’acte esportiu serà accessible al públic en l’edifici de Windoor Empuriabrava i serà retransmesa des del canal de YouTube de l’entitat @thewindgames_