Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

XII Jornades de formació del Patronat de Turisme Costa Brava adreçades al sector de la restauració i de l’hostaleria

Des del Departament de Promoció econòmica de l’Ajuntament de Castelló d’Empúries s’ha col·laborat amb el Patronat de Turisme de la Costa Brava en la confecció d’unes jornades formatives  adreçades al sector de la restauració i de l’hostaleria durant  aquest període de restriccions. 

En aquests moments de complexitat fruit de la COVID19 i dels nous reptes que se’ns plantegen,  és imprescindible seguir treballant en la formació online per acompanyar i ajudar a encarar amb èxit una nova etapa als sectors més perjudicats per aquesta crisi sanitària.

Amb el títol “Portes tancades, restaurants oberts: màrqueting exprés per a restauradors” es portarà a terme un curs de tres dies ( dimarts 9, dijous 11 i dimarts 16 de febrer), en els que Carles Mera, tècnic en màrqueting i comunicació, proposarà canvis i nous models de negoci  per adaptar-se a la nova realitat i emprendre nous projectes.   

Les Jornades es realitzaran en línia i s’han adequat al horari obligat de tancament dels bars i restaurants. 

Podeu consultar tota la informació sobre el programa de les jornades i sobre les inscripcions al següent enllaç: https://jornades.costabrava.org/portes-tancades-restaurants-oberts-marqueting-expres-per-a-restauradors/