Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

XXXI Fira del Vaixell d’Ocasió

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

El Port de Empuriabrava acollirà la 31a edició de la Fira del Vaixell d’Ocasió que es celebrarà durant els dies 13 al 21 d’Abril.

Al voltant de 35 empreses professionals, relacionades amb el món nàutic, presentaran  a la venda les millors ofertes en embarcacions de segona mà i també semi-noves.

La Fira del Vaixell d’Ocasió és una cita obligada per a tots els amants de les  embarcacions.

30 edicions avalen el “savoir faire” dels professionals nàutics de la zona que es reuneixen cada any en el port de la Marina per exposar  gairebé  500 embarcacions.

La regla d’or de la Fira: producte de qualitat, preus més que ajustats i embarcacions en estat immillorable.

El port de Empuriabrava es convertirà novament en un gran aparador on es podran visitar des de petits bots auxiliars fins a iots de  fins a 20 metres d’eslora, sense oblidar la presència de gran varietat de motos aquàtiques que sempre tenen molt èxit.

Empuriabrava i els seus voltants compten amb la representació de la majoria de concessionaris nàutics de la província, els quals a més d’oferir el servei de brokeratge,   també poden ocupar-se del manteniment d’embarcacions i per al client, és un punt important en el moment d’ escollir l’embarcació.

Totes les embarcacions es trobaran exposades en sec i a flot, en els 25000m2 d’exposició del port principal de la Marina de Empuriabrava.

Coincidint amb la Fira del Vaixell, el dia 16 d’abril, i a Empuriabrava mateix, l’Escola Nautico-Pesquera de la Generalitat ha convocat uns exàmens pels títols de Patró d’Embarcació d’Esbarjo.  Per poder-hi participar, caldrà haver-se inscrit prèviament.

 La Fira estarà oberta al públic diàriament de 10 del matí a 7 de la tarda. Entrada gratuïta als visitants.

Més informació al web oficial de la Fira :http://www.firavaixell.com