Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Participa al partit del centenari!

Castelló d’Empúries celebrarà, el mes de novembre, els 100 anys de futbol al nostre poble. A principis del 2020, l’Ajuntament de Castelló d’Empúries, mitjançant els departaments d’esports i comunicació, va començar a treballar en la celebració dels actes del centenari, no obstant, l’esclat de la pandèmia de la COVID-19 va fer que es suspenguessin.

Fa uns mesos, i amb la situació epidemiològica més estabilitzada i la normativa més flexible, es va considerar reprendre la celebració. En aquest sentit doncs, s’ha previst pel cap de setmana del 13 i 14 de novembre una sèrie d’actes de commemoració dels 100 anys de futbol al poble.

Entre les propostes que s’han programat hi haurà la presentació del llibre “El Nostre Futbol 1920-2020” de Manel Puig i Palmer, editat per l’Ajuntament de Castelló d’Empúries, el dissabte 13 de novembre a les 18 h; i la celebració d’un partit de commemoració entre un combinat de Veterans de Castelló d’Empúries (obert a tots els exjugadors del clubs de futbol del poble) anomenat FC Empòrium i l’Agrupació Barça Jugadors (combinat d’exjugadors del FC Barcelona), el diumenge 14 de novembre a les 12 h,  al camp de futbol del centre històric.

En relació al partit de commemoració entre els veterans de futbol de Castelló d’Empúries i l’Agrupació Barça Jugadors, tots aquells que hi vulguin participar han de complir només dos requisits: haver jugat en algun dels clubs de futbol que ha tingut el nostre poble en la seva història i comprar-se la samarreta del centenari. La samarreta, que ha estat dissenyada especialment per a l’ocasió, vol reproduir l’equipació que va vestir el primer equip de futbol del poble el 1920, el FC Empòrium. La samarreta té un preu aproximat de 36 €. Tanmateix, els jugadors que ho vulguin també podran participar dels entrenaments que el grup estable FC Empòrium realitza cada dijous a les 20.15 h, al camp de futbol del centre històric. Tant per comprar la samarreta com per apuntar-se als entrenaments del FC Empòrium cal contactar amb en Francesc (669812672).