Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Obertes les inscripcions als cursos de català pel període d’octubre a desembre de 2021

Tornen els cursos de català per a totes les persones interessades en aprendre i/o millorar l’ús de la llengua catalana.

Avui i fins al 15 de setembre, és obert el període d’inscripció per a nous/ves de manera on-line, a través de l’enllaç del web del Consorci per a la Normalització Lingüística https://www.cpnl.cat/

També es podran realitzar les inscripcions i resoldre dubtes del procés d’inscripció de manera presencial a l’Espai Alberes el 13 i el 15 de setembre de 9 a 14 h, sol·licitant cita prèvia al 972 50 66 63.

Des del Departament d’Ensenyament de l’Ajuntament es continua volent impulsar els cursos de llengua catalana com una prioritat. És per això que tots s’ofereixen de manera totalment gratuïta i es realitzen a través del Consorci per a la Normalització Lingüística perquè així el certificat que s’expedeix en acabar un nivell complert és de caràcter oficial, equivalent a una titulació per la DGPL (Direcció General de Política Lingüística).

Cada curs tindrà una durada de 3 mesos (45 hores), i començaran el dia 21 de setembre, en diferents franges horàries i espais. Aquests cursos es realitzaran seguint totes les mesures de prevenció i precaució indicades per les autoritats corresponents en relació a evitar la propagació de la COVID-19.

Els cursos que s’ofereixen en aquest primer període d’octubre a desembre són els següents:

Curs Bàsic 1 (45 h), al Centre de Serveis Puigmal. Dilluns i dimecres, de 11.30 a 13.30 h.

Curs Bàsic 1 (45 h), al Casal de Castelló. Dilluns i dimecres, de 18 a 20 h.

Curs Bàsic 2 (45 h), a l’Espai Alberes. Dilluns i dimecres, de 9 a 11 h. 

Aquests cursos es duen a terme de manera presencial, però també hi ha la possibilitat de fer-ho telemàticament. La resta de nivells Intermedi, Suficiència i Superior, poden cursar-se únicament en línia.

Per a més informació: Serveis a la Ciutadania (972 25 01 65), o bé al Servei Comarcal de Català de l’Alt Empordà (972 50 66 63), altemporda@cpnl.cat o www.cpnl.cat/altemporda.