Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Forma’t en TIC a la Biblioteca

El processador de textos

Amb l’objectiu de minimitzar l’escletxa digital i millorar les competències tecnològiques entre la ciutadania, el Servei de Biblioteques de la Diputació de Girona disposa d’un pla de formació en “Tecnologies de la Informació i la Comunicació (TIC) 2021 per als usuaris de les biblioteques públiques de les comarques gironines.

La biblioteca Ramon Bordas i Estragués és un dels equipaments que forma part d’aquest projecte, oferint diversos tastets en TIC per als nostres usuaris. Es pot aprendre informàtica en general o utilitats diverses com ara buscar feina, fer gestions, edició d’imatges, xarxes socials, mòbils,  etc.

En aquesta ocasió oferirem un taller de 3 sessions de 3 hores de durada cadascuna sobre el processador de textos: com millorar la presentació, com crear taules, com fer correccions….

El taller es realitzarà el dimarts 28 de setembre, 5 i 19 d’octubre de 16.30 h a 19.30 h.


Aquests tallers són totalment gratuïts pels usuaris de la biblioteca i les places són limitades. Per això cal realitzar la inscripció prèvia a la Biblioteca presencialment o bé a través del telèfon 972 250611 o del mail biblioteca@castello.cat.