Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

A partir de demà, s’obren les inscripcions de les Escoles Esportives Municipals

A partir de demà, dimecres 15, i fins al 29 de setembre, s’obren les inscripcions de les Escoles Esportives Municipals. Des del Departament d’Esports de l’Ajuntament de Castelló d’Empúries es tornen a reprendre, coincidint amb el nou curs escolar, les activitats d’iniciació esportiva per tal d’apropar els esports als més petits i ajudar a mantenir els hàbits saludables.  Així doncs, des del mes d’octubre de 2021 fins al mes de maig de 2022 es desenvoluparan diverses disciplines:

· Iniciació esportiva, dirigida a nens i nenes d’educació infantil ( P4 i P5).  Consisteix en Jocs preesportius a través dels quals es treballen les habilitats motrius bàsiques i específiques i els jocs cooperatius.   

· Multiesports, dirigida a nenes i nens d’educació primària (1r a 4t). Es practiquen diversos esports com bàsquet, futbol sala, hoquei i bàdminton,  entre d’altres.  

· Escalada, dirigida a nenes i nens de 1r d’educació primària fins a 2n ESO. Pràctica de l’escalada al rocòdrom de la sala Polivalent. 

· Teles acrobàtiques, totes les edats a partir de 1r de primària.

Pel que fa a les mesures de prevenció de contagi per covid-19, es seguirà la normativa d’ús de les instal·lacions on es porten a terme les diferents activitats com són el pavelló i la sala polivalent. 

Les inscripcions es poden portar a terme de forma presencial a partir de demà dia 15 de setembre, a l’OMAC de l’Ajuntament de Castelló d’Empúries amb cita prèvia o de forma telemàtica a través de www.castello.cat. Recordem que les places són limitades.