Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

100 anys de futbol a Castelló d’Empúries

Castelló d’Empúries celebrarà, aquest mes de novembre, els 100 anys de futbol al nostre poble. A principis del 2020, l’Ajuntament de Castelló d’Empúries, mitjançant els departaments d’esports i comunicació, va començar a treballar en la celebració dels actes del centenari, no obstant, l’esclat de la pandèmia de la COVID-19 va fer que es suspenguessin.

Fa uns mesos, i amb la situació epidemiològica més estabilitzada i la normativa més flexible, es va considerar reprendre la celebració. En aquest sentit doncs, s’ha previst pel cap de setmana del 13 i 14 de novembre una sèrie d’actes de commemoració dels 100 anys de futbol al poble.

Entre les propostes que s’han programat hi haurà la presentació del llibre “El Nostre Futbol 1920-2020” de Manel Puig i Palmer, editat per l’Ajuntament de Castelló d’Empúries, el dissabte 13 de novembre a les sis de la tarda. A l’acte s’obsequiarà els assistents amb una exemplar del llibre.
Per altra banda, diumenge 14 de novembre, a les onze del matí, tindrà lloc la inauguració d’una exposició sobre el centenari, al camp municipal de futbol del centre històric. Seguidament, a les dotze del migdia, es portarà a terme la celebració d’un partit de commemoració entre un combinat de Veterans de Castelló d’Empúries anomenat FC Empòrium i l’Agrupació Barça Jugadors (combinat d’exjugadors del FC Barcelona).