Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Mapping de Nadal

La màgia de la temporada de festes nadalenques arriba a Castelló d’Empúries aquest proper divendres 22 i dissabte 23 de desembre, des de les 18.30 a les 20.30 hores, amb un espectacle de mapping únic que il·luminarà la portalada de la Basílica. Enguany, hi ha un toc especial: el mapping ha estat creat per a l’alumnat de les escoles de primària del municipi i les persones residents a la Residència Toribi Duran.

El mapping és una forma artística que combina projeccions visuals amb l’arquitectura urbana, transformant edificis i espais públics en una pantalla gegant. En aquest cas, infants i persones grans han treballat conjuntament per crear una seqüència de projeccions que reflecteixi la història i l’esperit nadalenc.

Els espectadors podran gaudir d’una exhibició que barreja llum, color i música, amb imatges que prenen vida a través de la portalada de la Basílica. Cada projecció serà una obra mestra col·lectiva que captura la creativitat dels més joves i la saviesa dels residents més experimentats.

Convidem a tothom a l’esdeveniment de mapping. A participar en la visualització d’aquestes projeccions a partir de les 18.30 hores del divendres 22 i dissabte 23 de desembre. Veniu amb la vostra família i amics per experimentar aquesta màgia visual i celebrar la força i la diversitat. És un regal de tots i per a tots. Us hi esperem amb il·lusió!