Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Castelló d’Empúries també participa en La MARATÓ de TV3

La Marató de TV3 dedica aquesta edició a la Salut Sexual i Reproductiva. Aquest diumenge 17 de desembre Castelló d’Empúries participa novament en la campanya per recaptar fons i s’han organitzat diferents activitats a la plaça Joan Alsina.

Les activitats organitzades començaran a partir de les 10 del matí amb l’obertura de la Fira Mercat APROP situat a la Llotja, a partir de les onze del matí, amb l’espectacle BALLEM per la Marató! L’Arbre de Nadal de la Marató! a càrrec de l’Espai en Dansa amb exhibició de hip-hop i ballet clàssic, a les dotze del migdia, exhibició de Balls en Línia i seguidament torna el Vermut Solidari, un vermut on es podrà fer un a donatiu, amb una aportació mínima solidària de 3 €, a les guardioles ubicades a l’espai, les aportacions aniran destinades íntegrament a la Marató.

A les cinc de la tarda, dins del 4t Cicle de Teatre Empori podrem asistir al MICROTEATRE – HISTERIOESTRIP, diferents respresentacions treatrals ubicades en diferents Espais. Es poden adquirir les entrades a www.castello.cat al preu de 5€. En el darrer espai del recorregut hi haurà exposades les guardioles solidàries de la Marató per tal de poder dipositar una aportació.