Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Tornen els Clubs de Lectura a la Biblioteca!

S’acaba l’estiu i tornem a reprendre els Clubs de lectura de la Biblioteca, amb moltes propostes per a tots els gustos!

Comencem amb el Club de lectura de narrativa: el dimecres 18 de setembre a les 19,30 h comentarem l’obra Valentino, de Natalia Ginzburg i el dimecres 20 de novembre Ha anat així, de la mateixa autora.

Tot seguit, reprendrem el Club de lectura de còmic. Aquest Club de lectura especialitzat, l’únic que actualment hi ha a les comarques gironines, va néixer l’any 2013 i se n’han fet 25 edicions. El primer llibre de la temporada és la novel·la gràfica Paul se muda de Michel Rabagliati, que comentarem el divendres 18 d’octubre.

I continuem amb el Club de lectura Llegir el teatre. És el quart any consecutiu que  realitzem aquest club de lectura dramàtica, una proposta impulsada pel Teatre Nacional de Catalunya i el Servei de Biblioteques del Departament de Cultura de la Generalitat, i que compta també amb la col·laboració del grup de teatre Esplais i Tequatre. S’ha previst la lectura de 4 textos teatrals. La primera obra que comentarem, el dimecres 6 de novembre a les 19: 30 h, és La Rambla de les floristes de Josep Maria de Sagarra. Acabarem la temporada, assistim a la “Trobada de Clubs de lectura de Llegir el Teatre” de tot Catalunya, que es realitza en el Teatre Nacional i  podrem gaudir de la  funció  Les Veus interiors, d’Eduardo Filippo, una de les obres que haurem llegit i comentat.

I el 16 de novembre participarem en una trobada de Clubs de lectura de les comarques gironines a Caldes de Malavella, organitzat pel Servei de Biblioteques de la Diputació de Girona. Ens acompanyarà l’escriptor  Rafael Nadal,  per parlar de la seva novel·la El fill de l’Italià, una obra que narra  l’odissea d’un miler de joves mariners italians que es van refugiar als balnearis de Caldes en plena Segona Guerra Mundial.

De totes les obres esmentades trobareu llibres per a la lectura a la Biblioteca.