Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

7a Fira de llibres de text i material escolar de segona mà

Aquest dijous 7 de juliol de 12 a 14 h a l’INS Castelló d’Empúries tindrà lloc la fira de llibres de text i material escolar de segona mà.

Com cada any, al final de cada curs acadèmic, l’INS Castelló d’Empúries habilita espais del centre per realitzar la fira de llibres. Es tracta d’una acció dreçada a les famílies amb fills/es que el pròxim curs 2022-23 cursaran secundària o Batxillerat.

L’activitat de la Fira de llibres consisteix que qui vulgui podrà intercanviar, donar, comprar i vendre material escolar. Així com llibres de text, bates, carpetes, motxilles, peces de roba esportiva, instruments musicals, etc. Tots els participants s’han de fer responsables de l’intercanvi, la donació i compravenda, així com de la qualitat del que portin.

Amb tot, el motiu d’organitzar la fira en un horari reduït és per facilitar que la gent es concentri a la mateixa hora. L’objectiu principal és facilitar a les famílies un espai per poder trobar el què els faci falta, o senzillament poder donar aquell material que ja no els cal.

La Fira de llibres és una actuació organitzada conjuntament per l’Ajuntament, centres i l’AMPA.