Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Avui comença la segona edició del Festival ISTIU

El grup Obeses inaugurarà, aquesta nit, la segona edició del Festival ISTIU. La banda pujarà a l’escenari del Pati del Palau dels Comtes acompanyada del Cor Obeses per presentar el seu nou treball l’ai al cor que s’ha anat publicant al llarg d’aquest 2022. Una proposta singular per gaudir en exclusiva dels nous temes del quartet que s’acompanyarà de dotze veus de cantants professionals vinculats als cors del Palau de la Música.

El concert tindrà lloc al Pati del Palau dels Comtes a les 22.30 hores, però una hora abans s’obrirà al públic el vestíbul de la Sala Municipal on hi haurà servei de bar.

El festival se celebrarà al llarg d’aquesta setmana amb Albert Guinovart com a cap de cartell, acompanyat de la cantant Elena Gadel, del tenor Miquel Cobos i del Guinovart String Quartet; però amb molts altres grans artistes com Mishima, El Pony Pisador, Ferran Palau, El Pot Petit, Guillem Roma, Miqui Puig, The Sey Sisters, Delafé (Òscar D’Aniello), Joanjo Bosk, Alex Dee, Aria i Vanila. Podeu trobar tota la programació a www.istiu.com.

Benvinguts al Festival ISTIU!