Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

A partir de demà, 28 d’octubre, es podran presentar les sol·licituds per optar a les subvencions per a empreses de restauració i centres d’estètica i bellesa

A partir de demà a les 9 h del matí,  i durant 15 dies hàbils o fins a l’exhauriment de la partida de 40 milions d’euros, es podran presentar  les sol·licituds per optar a les subvencions per a empreses de restauració i centres d’estètica i bellesa. Aquestes subvencions formen part del paquet de mesures urgents  concedides per la Generalitat de Catalunya per donar suport a aquells sectors econòmics més afectats per les noves mesures de contenció de la Covid-19 adoptades pel PROCICAT, que van entrar en vigor la setmana passada.

Els beneficiaris de la subvenció  son pimes i autònoms dels sectors de la restauració i centres d’estètica i bellesa obligats al tancament en base a la resolució 2546/2020, de 15 d’octubre, que han de tenir un local, però no cal que sigui a peu de carrer. Les empreses que facin menjar per emportar també són beneficiàries d’aquesta subvenció.

L’import  de la subvenció és del 100% de la despesa, subvencionable fins a 1.500€ per sol·licitud, i hi entren totes les factures emeses i pagades per tercers (lloguers, compra de material, subministres) excepte sous i salaris, rèntings o despeses internes (com taxes i impostos). Es calcula l’import de la factura sense IVA.

Per a la sol·licitud de les subvencions és imprescindible presentar la següent documentació:

– 1 foto de l’exterior/façana de l’establiment
– 1 foto de l’interior de l’establiment
– Declaració responsable: http://ccam.gencat.cat/ca/serveis/subvencions/subvencions_2020_restauracio_bellesa/

A través de les FAQS i del vídeo que trobareu a continuació podreu resoldre els dubtes o preguntes que puguin sorgir amb relació a la tramitació de les sol·licituds.