Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Aquest dissabte 31 d’octubre acaba el termini per presentar les sol·licituds per a les subvencions de la Zona Blava

El passat 1 de juliol es va iniciar el termini per a la sol·licitud de les subvencions de la  zona blava, que acabarà el pròxim dissabte dia 31 d’octubre. Fins a dia d’avui,  se n’han presentat un total de 478. Aquelles persones que encara no hagin fet els tràmits encara hi son a temps tot i que queden pocs dies. Si es vol fer de forma presencial, s’ha de tenir en compte que  el termini acaba el divendres dia 30 d’octubre.  

Recordem quins son els passos  per a fer la sol·licitud :

1) PERSONES TITULARS DE L’ABONAMENT

Documentació necessària:

  • Original o còpia de l’abonament
  • Document acreditatiu del pagament de l’abonament
  • Document acreditatiu de la titularitat del compte bancari on s’efectuarà el pagament de la subvenció.

Es podrà fer de forma TELEMÀTICA omplint la instància genèrica que trobareu a l’apartat Tràmits en Línia i Cita Prèvia i a la Seu electrònica del web www.castello.cat, adjuntant tota la documentació.

També de forma PRESENCIAL, fins el dia 30 d’octubre,  a les dues Oficines d’Atenció al Ciutadà (OMAC). Podeu demanar CITA PRÈVIA trucant al telèfon 972250426 (CentreHistòric) i al 972454132 (Empuriabrava).

2) EMPRESES I AUTÒNOMS

Documentació necessària:

  • Tiquets originals (de fins a un màxim de dues hores d’estacionament)
  • Document acreditatiu de la titularitat del compte bancari on s’efectuarà el pagament de la subvenció.

El tràmit només es podrà efectuar de forma PRESENCIAL , fins el dia 30 d’octubre, a les dues Oficines d’Atenció al Ciutadà (OMAC). Podeu demanar CITA PRÈVIA trucant al telèfon 972250426 (Centre Històric) i 972454132 (Empuriabrava).

Les subvencions de la zona blava  és una de les mesures que l’Ajuntament de Castelló d’Empúries ha aplicat per tal de promoure la reactivació econòmica arran de la crisi sanitària provocada per a Covid-19.  Fa unes setmanes que es van iniciar els pagaments d’aquestes subvencions.