Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Aconsegueix el carnet de biblioteques virtual per accedir a l’eBiblio

El Departament de Cultura, en col·laboració amb la Diputació de Barcelona i la Diputació de Girona, treballa de manera coordinada per oferir serveis bibliotecaris a la ciutadania de forma virtual.
Es generalitza l’accés a la biblioteca digital #eBiblioCat, un servei del Sistema de Lectura Pública de Catalunya que fa possible el préstec de continguts digitals a tots els usuaris de les biblioteques públiques catalanes.

I què passa si no tens el carnet però t’agradaria utilitzar la plataforma eBiblio per a gaudir del préstec de llibres, revistes, audiollibres, pel·lícules…?
No pateixis, ara pots obtenir un carnet de forma virtual i tindreu tres mesos per poder-lo recollir a la Biblioteca de Castelló d’Empúries. Només has de seguir aquests passos:

La biblioteca digital de les biblioteques públiques #eBiblioCat va augmentar un 500 % el nombre de visites els dos primers dies de confinament i el préstec de llibres electrònics ha crescut de forma considerable.
Per tal de donar resposta al creixement de la demanda ja s’ha aprovat la contractació immediata de més títols i llicències d’ús per un valor de 120.000 euros i s’ha augmentat el nombre de documents prestables per persona i dia.