Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Acte de reconeixement a l’alumnat de Batxillerat i Cicle Formatiu de Castelló d’Empúries

El passat divendres dia 17, va tenir lloc a la llotja, l’acte de reconeixement a l’alumnat que finalitza la seva etapa formativa d’estudis postobligatoris al municipi. Aquest és el 8è any que s’organitza.


Aquest curs 2021/22, eren convidats a l’acte un total de 53 alumnes de 2n de batxillerat i 10 de cicle formatiu de grau mitjà de nàutica. Entre l’alumnat i els seus acompanyants, van assistir a l’acte més de 260 persones.


L’alcalde, Salvi Güell, i la regidora d’ensenyament, Anna Massot, acompanyats del director de l’INS Castelló d’Empúries, Antoni Puig Mallol, van rebre a l’alumnat i els van fer entrega d’un diploma, una orla i un obsequi, a més de dedicar-los unes paraules per encoratjar als joves a seguir la seva trajectòria formativa o laboral.

“És un acte que ens agrada molt per reconèixer la feina de tots ells i elles, del seu professorat i el suport indispensable de les seves famílies. Requereix un esforç important arribar fins aquí i més encara amb la situació d’aquests dos últims anys de pandèmia”, explica Anna Massot, regidora d’ensenyament de l’Ajuntament de Castelló d’Empúries.

Per finalitzar l‘acte, dues alumnes de 2n de batxillerat van dedicar unes paraules als seus companys i al professorat, abans de passar al pica-pica que es va oferir a tots els assistents.