Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

EmpuriaTasT 2022 tanca amb èxit d’assistència

L’edició d’enguany d’EmpuriaTasT supera les expectatives i iguala les xifres de 2019

Ahir diumenge, va tancar la quarta edició d’EmpuriaTasT, que ha tingut lloc aquest cap de setmana a la plaça de les Palmeres d’Empuriabrava. Des dels Departaments de Promoció Econòmica i Turisme de l’Ajuntament de Castelló d’Empúries se’n fa una valoració molt positiva. Després de dos anys sense poder portar-se a terme la fira gastronòmica, i tot i l’onada de calor dels últims dies, l’espai de la plaça de les Palmeres s’ha omplert tots tres dies, amb major assistència a les nits.

Els establiments que han participat a EmpuriaTasT 2022 també van mostrar la seva satisfacció una vegada acabat l’esdeveniment. Cal dir que, tot i que el nombre de restauradors participants ha estat inferior que en altres edicions s’han igualat les xifres de 2019 i s’han venut al voltant de 20.000 tiquets. Des del divendres a la nit i fins diumenge l’envelat de la plaça de les palmeres va reunir públic tant del municipi i dels pobles de la comarca com també turistes i visitants, sobretot de nacionalitat francesa i alemanya.


Helena Solana, regidora de Promoció Econòmica i Comerç ha volgut destacar que “l’èxit de la represa de l’EmpuriaTAst ha superat totes les nostres expectatives”. Tal com explica la regidora l’objectiu d’EmpuriaTast és promocionar els productes i la gastronomia local en una excel·lent localització com és el Port Nàutic i “aquest cap de setmana hem pogut gaudir una vegada més de la diversitat gastronòmica del nostre municipi en un entorn incomparable”. Solana també ha volgut agrair als restauradors i productors que han participat en aquesta edició i a tot el col·lectiu de la restauració i productors locals que fan del nostre municipi un referent de la gastronomia, esperant que en la pròxima edició s’animin a participar-hi més establiments.