Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Adequació de magatzems per a entitats al convent de Santa Clara

Amb aquesta intervenció, la 2ª planta del convent de Santa Clara serà íntegrament per a les entitats

Castelló d’Empúries té un gran teixit associatiu. Algunes de les entitats desenvolupen activitats per les quals requereixen d’espais on emmagatzemar el material necessari per  portar-les a terme. Amb l’objectiu d’oferir a aquestes associacions un espai municipal on poder mantenir en bon estat aquest material (vestuari, maquinària, etc…) s’estan construint 4 magatzems a la segona planta del convent de Santa Clara. Fins ara hi havia una sola nau, que quedarà dividida en quatre magatzems i permetrà que s’aprofiti més l’espai i que beneficiï a les entitats.    

Les obres consistiran en fer els tancaments de les obertures, posar paviment nou i construir els envans de separació i punts de llum. És una obra senzilla de condicionament de l‘espai que es preveu que finalitzi d’aquí a dos mesos aproximadament. Una vegada estigui acabada l’obra, es farà l’adjudicació a les entitats.

Magatzems entitats

En una primera intervenció en aquesta mateixa planta del convent, ja es van fer una sèrie de despatxos per tal que les mateixes entitats disposin d’un espai on reunir-se. Les actuacions i activitats de les associacions donen molta vida al municipi i és important doncs, facilitar-los espais perquè puguin continuar portant-les a terme. Amb aquesta intervenció la segona planta del convent serà íntegrament per a les entitats del poble.