Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Gimcana Medieval. Som Cultura 2021

This event has ended

Pel Som Cultura gaudeix en família i descobreix Castelló d’Empúries, la Capital Medieval de l’Empordà, a través de la seva història i museus.

Arriba la sisena edició de Som Cultura presenta cinquanta propostes culturals per als caps de setmana de novembre. La programació del festival de les experiències culturals a la Costa Brava i el Pirineu de Girona ofereix activitats presencials i familiars de descoberta del patrimoni i d’immersió en l’art, visites teatralitzades i «Els museus a casa», un conjunt d’activitats a distància i gratuïtes.

Novetats com la visita a l’espai Circusland de Besalú, l’experiència de «La Selva de fa 2.000 anys de la mà d’un arqueòleg», l’esmorzar literari sobre Josep Pla, la gimcana digital a Castelló d’Empúries, el joc de pistes a Setcases, enigmes i misteris a Sant Joan de les Abadesses o la representació teatral L’últim daiquiri, de Lloret de Mar, mostren el dinamisme i l’originalitat dels agents culturals de la demarcació de Girona.

Es necessari l’ús del mòbil amb sistema Android per fer la gimcana. Tots els participants rebran un obsequi per la seva participació i els tres primers rebran a més un premi.

Punt de trobada: Oficina de Turisme del Centre Històric Castelló d’Empúries. A les 10h.

Preu. 10 € per família. Grups familiars màxim 6 persones

Reserves a: https://somcultura.koobin.cat/gimcanamedieval

Organiza: Àrea de Turisme, Museu d’Història Medieval de la Cúria-Presó, s. XIV, Sinagoga del Puig Mercadal, Ecomuseu Farinera i Ajuntament de Castelló d’Empúries.

Col·labora: Terramar, natura i cultura.