Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Amb la incorporació dels agents cívics aquest matí, els serveis de les platges d’Empuriabrava ja funcionen al 100%

A partir d’avui dilluns i fins al 30 d’agost,  els agents cívics informaran als usuaris de les platges d’Empuriabrava.

Enguany s’ha incorporat  un nou servei a les platges d’Empuriabrava, els informadors o agents cívics. A causa de la pandèmia de la Covid-19,  s’han hagut de prendre noves mesures per tal de mantenir  la  seguretat i higiene i prevenir  el contagi de la malaltia. Els agents cívics, que treballaran d’11h a 18h,  es dedicaran a  informar sobre les mesures que cal prendre en matèria del covid-19,  com per exemple mantenir les distàncies de seguretat o l’ús de mascareta en determinats llocs. També s’ha cregut oportú que s’aprofiti per informar sobre temes mediambientals,  com els certificats que tenim a les nostres platges:  la Bandera Blava,  la ISOO 14.000 o el certificat  EMAS, així com de l’entorn del nostre municipi, que es troba enmig del Parc Natural dels Aiguamolls de l’Empordà.

Comença el servei de socorrisme a les platges

Ahir diumenge es va iniciar el servei de socorrisme a les platges d’Empuriabrava. 15 socorristes en total,  entre la platja d’Empuriabrava i la platja de la Rubina.

Enguany l’empresa AUNAR GROUP 2009 SL  ha guanyat la concessió per un any. El servei compta amb dos mòduls a la platja d’Empuriabrava i un a la Rubina,  a més de tres cadires de vigilància a cada platja. Aquest any s’ha afegit un lloc més de vigilància a la platja de la  Rubina,  per tal de donar més cobertura al servei. Es disposa també d’atenció a les persones amb mobilitat reduïda,  amb una cadira amfíbia i un joc de bastons amfibis. L’horari del servei de socorrisme és d’11 h a 19 h. 

Menys dutxes i més rentapeus

Un altre dels canvis que trobarem enguany a la platja d’Empuriabrava, serà la substitució d’algunes dutxes per rentapeus, amb l’objectiu de fomentar l’estalvi d’aigua.  En total s’hi podran trobar 4 rentapeus i 1 dutxa adaptada.

Per últim,  destacar que durant la temporada d’estiu,  hi haurà dos lavabos públics oberts  amb neteja constant,  ja que les persones que netegen hi són presents durant tota la jornada.