Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Aquest matí s’ha presentat una nova edició d’EmpuriaTapes, que tindrà lloc del 6 al 15 d’octubre del 2023. A l’acte hi ha assistit l’aldessa, Anna Massot i la regidora de Promoció Econòmica i Comerç, Helena Solana.

El divendres 6 d’octubre comença la 7a edició d’EmpuriaTapes, la ruta de tapes del nostre municipi que enguany presenta 35 propostes gastronòmiques. Aquestes consten d’una tapa acompanyada d’una beguda, per només 3 €. Durant la presentació d’avui s’han donat a conèixer els restaurants i bars que hi participaran, mostrant una vegada més, la diversitat culinària que es pot degustar tant a Empuriabrava com a Castelló.

Un dels incentius a realitzar la ruta de tapes, apart de degustar-la i disfrutar-la, es la opció a guanyar un dels tres premis. A través d’un codi QR és podran votar i valorar les tapes.

Els premis son els següents:

Menú per a 2 persones en un dels restaurants participants en aquesta edició d’EmpuriaTApes, Salt en tàndem per a dues persones a l’Skydive Empuriabrava, 2 entrades gratuïtes als museus Ecomuseu-Farinera, Museu d’Història Medieval de la Cúria-Presó i de la Basílica de Santa Maria de la Capital Medieval de l’Empordà, Castelló   d’Empúries. 

Menú per a 2 persones en un dels restaurants participants en aquesta edició d’EmpuriaTApes, un vol al túnel del vent Windoor, 2  entrades gratuïtes als museus Ecomuseu-Farinera, Museu d’Història Medieval de la Cúria-Presó i de la Basílica de Santa Maria de la Capital Medieval de l’Empordà, Castelló d’Empúries 

Menú per a 2 persones en un dels restaurants participants en aquesta edició d’EmpuriaTApes, Passeig en vaixell pels canals amb Ecoboats, 2 entrades gratuïtes als museus Ecomuseu-Farinera, Museu d’Història Medieval de la Cúria-Presó i de la Basílica de Santa Maria de la Capital Medieval de l’Empordà, Castelló d’Empúries. 

A part de la votació popular a la millor tapa, en aquesta edició seguirem contant amb un jurat professional del qual no en donarem a conèixer la identitat, perquè durant els dies que tindrà lloc la ruta de tapes, el jurat farà una degustació d’incògnit per poder valorar l’experiència de forma real.

Helena Solana, regidora de Promoció Econòmica i Comerç, expressa la seva gran expectació per l’edició actual de EmpuriaTApes. L’esdeveniment gastronòmic ja està plenament consolidat com una cita destacada al municipi, atraient cada any un nombre creixent de visitants i fomentant la descoberta de nous locals. Helena Solana destaca com aquest esdeveniment continua sent una potent eina de promoció econòmica i gastronòmica pel nostre municipi.

Anna Massot, l’alcaldessa de Castelló d’Empúries, ha expressat la seva gran satisfacció i especial entusiasme en gaudir d’EmpuriaTApes, un esdeveniment ja consolidat. Ha destacat la qualitat dels locals de restauració a Castelló i Empuriabrava, subratllant la diversitat de restaurants i la notable millora de la qualitat gastronòmica assolida en els últims anys. Anna Massot continua reivindicant aquesta riquesa culinària com a atribut distintiu de la comarca i un element essencial pel seu creixement turístic i econòmic.