Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Aquest migdia s’ha presentat, al Port de Palamós, una Campanya de Dinamització del Sector Turístic de la Costa Brava dirigida al turisme de proximitat

El Patronat de Turisme Costa Brava, l’empresa Moventis Sarfa i 20 municipis de la costa Brava han presentat aquest migdia al port de Palamós, una campanya de dinamització per fomentar el turisme de proximitat aquest 2020. L’objectiu de la campanya és la promoció dels pobles de la Costa Brava amb 20 busos vinilats integralment amb imatges dels municipis i missatges potents que convidin a vistar la Costa Brava.

A l’acte, hi han participat el conseller de Territori i Sostienibilitat, Sr Damià Calvet, el president de la Diputació de Girona i del Patronat de Turisme Costa Brava, Sr. Miquel Noguer; l’alcalde de Palamós, Sr. Lluís Puig , i el president de Moventis, Sr. Miquel Martí; acompanyats d’alcaldes i regidors i representants institucionals i empresarials, entre ells, l’acalde de Castelló d’Empúries, Salvi Güell.

La campanya, fruit de la col·laboració entre el sector públic i privat, inclou atres accions promocionals com la participació al programa de RAC 1 “Via Lliure” o un vídeo promocional amb imatges de la Costa Brava que es difondrà a través de les xarxes socials.